Suszony-wiśniowy i włoski farsz do kiełbas

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj farszu z suszonych wiśni i włoskiej kiełbasy. Ten przepis służy 10. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, masło, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chała, kiełbasa i suszony farsz Wiśniowy, Farro, Dynia maślana, kiełbasa i suszony farsz Wiśniowy, oraz Indyk szkliwiony wiśniami z suszonym farszem wiśniowo-jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodaj seler i cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, 5 do 7 protokół. W dużej misce lub patelni połączyć seler i cebulę z chlebem, wiśniami, kiełbasą, pietruszką, solą i pieprzem.
Dodaj bulion i mieszaj, aż dobrze się połączą. Używając dużej łyżki, luźno Wrzuć mieszaninę do indyka tuż przed pieczeniem. Przykryć i piec niewykorzystany farsz w piekarniku 325 F przez 1 godzinę; odkryć i piec przez 15 minut więcej.