Suszone pomidory i rozmaryn Flatbread
Suszone pomidory i rozmaryn Flatbread jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś ciepłą wodę, mieszankę skórek pizzy, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Flatbread z suszonymi pomidorami, rozmarynem i Fontiną, Pistacjowo-Pecorino z pierś indyka i suszonymi pomidorami, oraz Grillowany płaski chleb z czosnkiem przetartym filetem wołowym, Puree z białej fasoli i suszonym pomidorem Chutney.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w średniej misce; dobrze wymieszać. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej 5 minut. Obróć ciasto na mocno posypaną mąką powierzchnię i zagniataj 1 minutę lub do momentu, aż ciasto utworzy gładką kulkę, dodając w razie potrzeby więcej mąki. Podziel ciasto na pół.
Rozwałkuj każdą porcję ciasta na prostokąt 12" x 10"; przenieś ciasto na 2 blachy do pieczenia Szczotkowane oliwą z oliwek. (Aby łatwo przenieść ciasto, zwiń ciasto na wałek do ciasta i rozwiń na blachy do pieczenia.)
Zwiń lub naciśnij każdą porcję ciasta w prostokąt 14" x 12". (Ciasto powinno być bardzo cienkie.)
Każdą porcję posmarować 1 łyżką oliwy z oliwek; posypać równomiernie serem.
Piec w 425 przez 10 minut lub aż chrupiące i ser rumiany.
Wyjmij flatbread do stojaków z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Aby służyć, rozbij flatbread na duże kawałki. Przechowywać w szczelnym pojemniku.