Suszone biszkopty wiśniowo-migdałowe
Suszone wiśniowe i migdałowe biszkopty mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten przepis służy 44 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Jeśli masz sól, jajka, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 460 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Spróbuj Suszone biszkopty wiśniowo-migdałowe, Suszone Wiśniowe Biscotti, oraz Herbatniki Z Orzechów Laskowych I Suszonych Wiśni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
W misce, połączyć masło i cukier i ubić razem, aż światło i puszyste, o 3 protokół. Okresowo zeskrobuj boki miski. Beat w jaja 1 na raz.
Delikatnie wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia, solą i skórką z cytryny. Po włączeniu suchych składników złóż migdały i suszone wiśnie.
Podziel ciasto na pół i rozwałkuj ciasto na 2 kłody. Jeśli ciasto jest lepkie, pył z odrobiną mąki.
Zwiń kłody na długość blachy. Ubij białko z odrobiną wody.
Kłodę posmarować białkiem i posypać cukrem turbinado.
Przenieś na patelnię i umieść co najmniej 3 cale od siebie.
Piec w piekarniku przez 30 minut.
Wyjąć z piekarnika ostudzić przez 10 minut.
Usunąć dzienniki do deski do krojenia i pokroić na odchylenie o grubości 3/4 cala.
Połóż biszkopty z powrotem na patelni i wróć do piekarnika na kolejne 10 minut. To utwardzi biszkopty. Schłodzić całkowicie na stojaku.
Wyłożyć arkusz ciastek papierem pergaminowym lub woskowym. Każdy biszkopt lub precel zanurzyć w czekoladzie, aby pokryć połowę każdego, a następnie zanurzyć w posypce lub kawałkach trzciny cukrowej. Ustaw każdy kawałek na wyłożonej blasze ciastek, aby czekolada utwardzała się. Przechowywać w chłodnym miejscu w szczelnych pojemnikach. Staraj się nie jeść ich wszystkich w tym samym czasie.
Doprowadzić rondel z 1 cala wody w nim do wrzenia.
Umieść czekoladę w dużej metalowej lub żaroodpornej szklanej misce i umieść na rondlu z wrzącą wodą. Zwróć szczególną uwagę, aby miska do mieszania nie dotykała powierzchni wrzącej wody. Wymieszać czekoladę, aż prawie całkowicie się rozpuści.
Wyjmij go z rondla i kontynuuj mieszanie, aż czekolada całkowicie się rozpuści. Cały ten proces nie powinien trwać dłużej niż 5 do 10 minut.