Sushi miska ryżu z wołowiną, jajkiem i sosem chilli
Miska ryżu Sushi z wołowiną, jajkiem i sosem chilli zajmuje mniej więcej 35 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 792 kalorie, 39g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.48 za porcję. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Ten przepis z BBC Good Food ma 72 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sos sojowy, pikantny sos chilli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Shrimp Sushi Rice Bowl, Miska Z Brązowym Ryżem Z Sosem Sojowym Marynowane Tofu I Jajkiem Sadzonym, oraz Miska Do Sushi Z Wędzonym Łososiem, Awokado I Brązowym Ryżem.
Instrukcje
Ugotować ryż sushi na dużej patelni z dużą ilością wody powinno to potrwać około 8-10 minut, dopóki nie jest po prostu ugotowany i nadal ma do niego kęs.
Odcedzić, odłożyć z powrotem na patelnię, przykryć pokrywką i odstawić.
Stek wymieszać z czosnkiem, sosem sojowym, cukrem i odrobiną czarnego pieprzu. Będziesz potrzebował 2 patelni lub 1 patelni i wok: podziel olej między 2 Patelnie i podgrzewaj, aż tylko palisz. Jajka usmażyć według własnego uznania, a następnie odstawić. Na drugiej patelni brązową wołowinę przez 1-2 minuty, a następnie wyjąć i ogrzać. Warzywa wrzucamy na patelnię, smażymy przez 1 min, następnie przesuwamy na bok, dodajemy ryż i gotujemy jeszcze 1 min do rozgrzania.
Ryż, warzywa i wołowinę podzielić między 2 miski. Na wierzch wsuń jajka i polej sosem chilli. Każda osoba może następnie wrzucić wszystko razem, więc żółtko miesza się z gorącym ryżem i sosem.