Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać szynkę & ser Coleslaw spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 15 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz szarą musztardę Poupon dijon, ocet winny, ser szwajcarski i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa.
Instrukcje
1
Ubić olej, ocet, musztardę, koper, tymianek i pieprz w dużej misce z trzepaczką do dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala