Surówka Z Piemontu

Surówka Z Piemontu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj colesław w stylu piemonckim. Ten przepis służy 10 i kosztuje 27 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 83 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Mieszanka octu jabłkowego, ketchup, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Spróbuj Coleslaw W Stylu Indyjskim, Asian Style Coleslaw, oraz Coleslaw W Stylu Memphis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pierwsze 6 składników w dużej misce do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać kapustę do miski i wrzucić do herbu. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Texas Pete Hot Sauce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Magazyn