Surówka Z Kopru Włoskiego

Surówka Z Kopru Włoskiego
Surówka z kopru włoskiego może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 49 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, szalotki, pomarańczowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Surówka z czerwonej kapusty i kopru włoskiego, Surówka Z Kopru Włoskiego, oraz Surówka z kopru włoskiego, fety i Kalamaty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając noża lub robota kuchennego, rozdrobnij kapustę i marchew. Przyciąć górną część kopru włoskiego i rezerwy 1/4 szklanki gałązek liściastych. Drobno rozdrobnić cebulkę kopru włoskiego. Zetrzyj skórkę z pomarańczy, a następnie wyciśnij pomarańczę, aby uzyskać sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
KapustaKapusta
MarchewMarchew
EkstraktEkstrakt
PomarańczowyPomarańczowy
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
NóżNóż
2
Połącz wszystkie składniki, w tym gałązki kopru włoskiego, i wrzucić dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
3
Marynować na 30 minut przed podaniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn