Surówka Chińska

Surówka Chińska
Przepis Chiński Coleslaw jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Na 88 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz cytryny, mesclun, scallion, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Surówka Chińska, Sałatka Z Kapusty Pekińskiej / Coleslaw, oraz Chiński Kurczak Coleslaw Stir Fry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce ubić sos hoisin z octem, sokiem z limonki, olejem sezamowym i cukrem, mieszając, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
W dużym rondlu podgrzej 1 cal oleju roślinnego do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Rozbij makaron na 2 równe klastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4
Dodać jedną klaster do gorącego oleju; smażyć, aż makaron puff up i wybielić, o 5 sekund. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć Makaron Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć. Powtórz z pozostałym klastrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
5
Wyciśnij połowę cytryny do średniej miski z wodą. Obrać korzeń łopianu, pokroić w paski o wymiarach 2 na 1/4 cala i moczyć w wodzie cytrynowej przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Korzeń łopianuKorzeń łopianu
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
7
Odcedzić łopian.
8
Dodaj go do rondla i gotować na dużym ogniu, aż chrupiące-przetargu, o 3 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
9
Odcedzić i ostudzić.
10
W dużej misce, wrzucić mesclun z czerwoną i zieloną kapustą, seler, marchew, szalotka, jicama, ogórek, groszek śnieżny, kolendra i łopianu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
MesclunMesclun
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
JicamaJicama
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
11
Dodaj opatrunek i wrzucić do płaszcza.
12
Przełożyć sałatkę na talerz. Top z smażonym makaronem, udekorować bazylią i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Delaire Graff Chenin Blanc z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Delaire Graff Chenin Blanc
Delaire Graff Chenin Blanc
Jasny złoty kolor pszenicy. Warstwowe ekspresje owoców cytrusowych i tropikalnych z subtelnymi warstwami miodu i migdałów w tle. Zbalansowane i znakomicie skonstruowane smaki są uzupełnione delikatną mineralnością.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn