Surowe Cukierki
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i całe 30 przepisy do twojego pudełka z przepisami, surowe cukierki mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten hor d ' oeuvre ma 46 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Za 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Jeśli masz pod ręką orzechy włoskie, rodzynki, olej roślinny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Surowe Cukierki, Surowe jabłko Pom Crumble (Bezzbożowe, surowe i wegańskie), oraz Surowe jabłko Pom Crumble (Bezzbożowe, surowe i wegańskie).
Instrukcje
W robocie kuchennym połącz rodzynki i orzechy włoskie. Przetwarzaj, aż utworzą lepką kulkę.
Posmaruj dłonie olejem i zwiń mieszankę w kulki wielkości dużych kulek, a następnie posmaruj pokrojonymi migdałami.
Przykryj i wstaw do lodówki do 3 dni.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruinart Brut rosé (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 56 dolarów za butelkę.
![Ruinart Brut Rose (półbut)]()
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.