Super-makaron warzywny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Super-Veg pastan. Ten przepis służy 6. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i lacto ovo wegetariański przepis ma 432 kalorie, 14g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 230 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z BBC Good Food wymaga makaronu jajecznego, Chilli, cebuli i kopru włoskiego. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest doskonałe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Bulgur, warzywa ciecierzyca i fasola Grecka Super jedzenie gulasz, warzywa pilaf lub warzywa pulao, jak zrobić pilaf w stylu azjatyckim, oraz Pasta warzywna ogrodowa.
Instrukcje
Rozgrzać grill i pop papryki, skórki do góry, pod spodem przez 10 minut lub do początku char.
Przełożyć do miski, przykryć i odstawić. Gdy jest wystarczająco chłodny, należy obrać skórę i pokroić miąższ w paski.
Rozgrzać olej w dużym rondlu i gotować koper włoski, cebulę i marchew przez 8-10 minut, aż zmięknie. Wmieszać czosnek, pokruszone papryczki chilli, nasiona kopru włoskiego i pomidory czyste, gotować 2 min, następnie dodać pomidory z puszki, bulion i cukier. Gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 15 minut lub aż warzywa są całkowicie miękkie.
Wyjmij kilka łyżek sosu (to później doda tekstury), a następnie zmiksuj resztę w rondlu, aż będzie prawie gładka blenderem. Dusić przez 5 minut, aby zgęstnieć, następnie wymieszać z sosem reserved, rozdrobnioną bazylią i papryką.