Sunshine burgers
Jeśli chcesz dodać więcej bezmleczne przepisy do swojej kolekcji, hamburgery Sunshine może być przepis należy spróbować. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 153 kalorie, 8G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. 103 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jaj, ketchup pomidorowy, liść bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sunshine Veggie Burgers, Open-Faced Sunshine Burgers, oraz Sunshine Dog.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Najpierw zmiażdżyć płatki kukurydziane, umieszczając je w torbie zamrażarki,a następnie przełamując wałkiem do ciasta. To jest zabawa (ale uważaj na palce) i staraj się nie bash je kurzu, tylko szorstkie płatki. Włóż do miski.
Przełóż mielone mięso do innej miski, dodaj bazylii i trochę mielonego pieprzu. W przypadku chudego mielenia może być konieczne dodanie 1 łyżki ubitego jajka, aby pomóc mu związać (sklejać), a następnie dobrze wymieszać. Na talerzu położyć mąkę, a na innym roztrzepane jajko.
Weź około jednej szóstej mieszanki mielonej i uformuj ją w małego hamburgera. Zrób to, zgniatając go dość mocno w dłoni. (Hamburger-shaping przeniesie umiejętności, które twoje dziecko może mieć z zabawy z modeliny do kuchni, jak tworzą piłkę w dłoni, a następnie zmiażdżyć go w płaski patty.)
Następnie rozwałkuj hamburgera w mące. Następnie obróć go w małe jajko. Następnie zwinąć go dość obficie w rozdrobnionych płatkach kukurydzianych. Teraz umieścić go na naoliwionej blachy do pieczenia i rozpocząć proces ponownie, aż zużyjesz całą mieszankę. Staraj się utrzymać rozmiary nawet tak, że hamburgery gotować w tym samym czasie.
Lekko skrop oliwę na wierzch każdego hamburgera za pomocą pędzla do ciasta i piecz w środku piekarnika przez 15-20 minut, aż do ugotowania.
Podawaj hamburgery w podzielonych bułkach z sałatą, plastrami pomidorów i keczupem.
Polecane wino: Malbec, Merlot, Zinfandel
Malbec, Merlot i Zinfandel są świetnym wyborem do burgerów. Merlot będzie idealnie pasował do klasycznego burgera ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Bodega Norton Malbec Reserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Bodega Norton Malbec Reserva]()
Bodega Norton Malbec Reserva
"Soczyste i pluszowe, z warstwami owoców jeżyny i boysenberry wzbogacone mochą, grafitem i nutami kwiatowymi. Solidne, soczyste wykończenie."- Wine Spectator