Sunrise Tacos
Przepis Sunrise Tacos jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 565 kalorii, 26g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 2,26 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ziemniaków hash brown, Stary el chiles, pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tequila Sunrise Mimosa (lub Mezcal Sunrise Mimosa), Sunrise Punch, oraz Kapalua Sunrise dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Podgrzać skorupy taco zgodnie z zaleceniami na pudełku. Nasmaruj arkusz ciastek ze skróceniem. Zwiększ temperaturę piekarnika do 204°.
Miejsce hash brązowe ziemniaki na arkuszu cookie; piec 35 minut, mieszając dwa razy, aż brązowy.
Tymczasem, w 12-calowej patelni, gotować kiełbaski, pepperoni i boczek na średnim ogniu, aż rumiane.
Wyjąć z patelni; odstawić. Wytrzyj patelnię czystym ręcznikiem papierowym.
W średniej misce ubić jajka trzepaczką. Wymieszać z serem, salsą, zielonym chiles, solą i pieprzem. W tej samej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Wlać mieszaninę jaj na patelni; gotować około 5 protokół, często mieszając, aż jajka są ustawione, ale nadal wilgotne.
Ugotowane ziemniaki podziel równomiernie na 4 talerze. Stań ciepłe skorupy taco na wierzchu ziemniaków. Masę jajeczną podzielić równomiernie na skorupki. Wsadź kiełbaski do jajek, aby przypominały promienie słoneczne.
Każdy ugotowany plasterek boczku pokroić w kształt wargi; pomidory pokroić na pół. Używając kwaśnej śmietany do kleju i na zewnątrz muszli, ułóż pepperoni na oczy, połowę pomidora na nos i boczek na usta. W razie potrzeby udekoruj dodatkowym serem i kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.