Summer Garden Chicken Stir-Fry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj smażyć kurczaka w Summer Garden. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 201 kalorii, 28g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.84 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz gotową do jedzenia marchewkę, skrobię kukurydzianą, sos sojowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Summer Garden Chicken Stir-Fry, Kurczak z brokułami Stir-Fry, oraz Szybki Stir-Fry Z Kurczakiem I Brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepło 12-calowy nonstick patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka, czosnek i piernik; gotować i mieszać 2 do 3 protokół lub aż kurczak jest brązowy.
Wymieszać cebulę, marchew, 3/4 szklanki bulionu, sos sojowy i cukier. Przykryć i gotować na średnim ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z brokułami, grzybami i papryką. Przykryć i gotować około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kurczak nie będzie już różowy w środku, a warzywa będą chrupiące-delikatne.
W małej misce, wymieszać skrobię kukurydzianą i pozostałe 1/4 bulionu szklanki; mieszać do mieszaniny kurczaka. Gotować, często mieszając, aż sos zgęstnieje.