Sum Z Salsa Fresca Z Kolendrą

Blackened Sum z Salsa Fresca z kolendry może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 1. Na 33,46 zł / porcja, ten przepis okładki 88% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 2685 kalorii, 241g białka, oraz 157 g tłuszczu na porcję. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz paprykę, sól koszerna, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sum Z Salsa Fresca Z Kolendrą, Salsa Fresca, trzy sposoby {mango, truskawka, kolendra}, oraz Czarne Tacos z łososia z kukurydzą Salsan i Cilantro Lime Ranch.
Instrukcje
Podgrzej brojlery.Na małej misce, połączyć paprykę, cayenne, oregano, sól i pieprz.
Filety z suma umieścić na dużej blasze do pieczenia w jednej warstwie.Lekko posmarować obie strony każdego fileta olejem, a następnie obficie pocierać mieszankę przypraw równomiernie po obu stronach (zachowaj pozostałą przyprawę, która nie dotknęła ryby w hermetycznym konatinerze do przyszłego użycia).
Umieść rybę pod brojlerem i gotuj, uważnie obserwując, aż lekko zwęglone, około 5 minut.Turn i dusić aż gotowane przez, o 5 minut więcej.Do salsy:.
Połączyć pomidory cherry, cebula, pieprz, chili, kolendra, sól, sok z limonki i oliwy z oliwek i dobrze wymieszać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.