Sum Z Salsa Fresca Z Kolendrą

Sum Z Salsa Fresca Z Kolendrą
Blackened Sum z Salsa Fresca z kolendry może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 1. Na 33,46 zł / porcja, ten przepis okładki 88% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 2685 kalorii, 241g białka, oraz 157 g tłuszczu na porcję. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz paprykę, sól koszerna, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sum Z Salsa Fresca Z Kolendrą, Salsa Fresca, trzy sposoby {mango, truskawka, kolendra}, oraz Czarne Tacos z łososia z kukurydzą Salsan i Cilantro Lime Ranch.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.Na małej misce, połączyć paprykę, cayenne, oregano, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Filety z suma umieścić na dużej blasze do pieczenia w jednej warstwie.Lekko posmarować obie strony każdego fileta olejem, a następnie obficie pocierać mieszankę przypraw równomiernie po obu stronach (zachowaj pozostałą przyprawę, która nie dotknęła ryby w hermetycznym konatinerze do przyszłego użycia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Umieść rybę pod brojlerem i gotuj, uważnie obserwując, aż lekko zwęglone, około 5 minut.Turn i dusić aż gotowane przez, o 5 minut więcej.Do salsy:.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
4
Połączyć pomidory cherry, cebula, pieprz, chili, kolendra, sól, sok z limonki i oliwy z oliwek i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek

Składniki

6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filety z sumafilety z suma6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filety z sumafilety z suma2Batoniki toffi Heath1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno2Batoniki toffi Heath1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.paczki pomidorki cherry pokrojone na półpaczki pomidorki cherry pokrojone na pół4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.paczki pomidorki cherry pokrojone na półpaczki pomidorki cherry pokrojone na pół33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekana świeża kolendraposiekana świeża kolendra33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekana świeża kolendraposiekana świeża kolendra1małeposiekana mała zielona paprykaposiekana mała zielona papryka1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz0Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy0Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy12 łyżeczki czosnku w proszkuświeży sok z limonkiświeży sok z limonki12 łyżeczki czosnku w proszkuświeży sok z limonkiświeży sok z limonki23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina2Batoniki toffi Heathsuszone oreganosuszone oregano2Batoniki toffi Heathsuszone oreganosuszone oregano23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calauncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calauncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1smallscebula czerwona, drobno posiekanacebula czerwona, drobno posiekana1smallscebula czerwona, drobno posiekanacebula czerwona, drobno posiekana1mielone serrano chilimielone serrano chili

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Sum w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn