Sum z orzechami Pekanowymi z pikantnym sosem śmietanowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Sum z orzechami pekan z pikantnym sosem śmietanowym. Jedna porcja zawiera 617 kalorii, 27g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, wina, mąki kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sum z mąki kukurydzianej z przyprawą Cajun i pikantnym sosem tatarskim, Pecan-Crusted Catfish, oraz Pecan-Crusted Catfish dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dla sum z orzechami pekan: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sum
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rybę posypać solą i pieprzem i odstawić. Pulse mąki kukurydzianej z pekanów i trochę soli i pieprzu w maszynce do jednolitego i wielkości bułki tartej. Utwórz stację do panierowania z mąki na talerzu, mleka i jajek ubitych razem i mieszankę pekan-kukurydza na innym talerzu. Pamiętaj, aby posypać solą i pieprzem na każdej części stacji do panierowania. Zanurz rybę w mące, następnie jajku, a następnie mieszaninie mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pasek Skórki Cytrynowej
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Rozgrzać olej w dużym piekarniku Bezpieczny saute patelni na średnim ogniu. Sum pokryty brązowo aż do złotego z jednej strony, około 3 minut. Następnie przekręć filety i umieść w piekarniku, aby zakończyć gotowanie, o 10 minut dłużej (o kilka minut więcej, jeśli filety są grube).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sum
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
1
W małym rondelku umieścić cebulę i czosnek z wywarem, winem i 1/2 szklanki wody. Gotować i zmniejszyć przez 5 minut, delikatnie naciskając na cebulę i czosnek, aby uwolnić smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Usunąć cebulę i czosnek i wyrzucić. Zmniejszyć ogień do minimum i ubić w sosie stekowym i sokiem z cytryny, a następnie kwaśną śmietaną. Pozostawić do gotowania i zmniejszyć 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sos Do Steków
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Zdjąć z ognia i ubić masło, 1 łyżka stołowa na raz, pozwalając sosowi lekko zagęścić. (
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.