Sum W Winie Z Pieczonym Sosem Maślanym
Sum w winie z pieczonym sosem maślanym Scallion jest bezglutenowe przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 862 kalorie, 2G białka, oraz 88 g tłuszczu. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, szalotki, węgierska papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sum w winie z pieczonym sosem maślanym, Łosoś pieczony w sosie winnym Dijon - 6 punktów, oraz Sum z sosem cytrynowo-maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 350 degrees.In patelnię do pieczenia, ułożyć filety z suma, zalać je winem, następnie solą i pieprzem.
Piec, przykryty przez 20 minut i wyjąć z piekarnika.Włącz brojlery.
Wymieszać składniki sosu, a każdy filet wymieszać z 1/4 mieszanki.
Posypać papryką.Broil aż polewa jest złoty kolor.