Sum toskański z suszonymi pomidorami Aïoli

Sum toskański z suszonymi pomidorami Aïoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 598 kalorii, 37g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 4,14 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka młynka do ziół mccormick gourmet collection, sól, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles, oraz Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sum posypać solą i pieprzem.
Pulse chipsy pita w robocie kuchennym 6 do 8 razy lub aż grubo posiekane.
Umieścić w płytkim naczyniu lub talerzu ciasto.
Wymieszać razem mąkę i włoską mieszankę ziołową w innym płytkim naczyniu lub talerzu ciasta. Wymieszać razem jajka i 1/3 szklanki wody w trzecim płytkim naczyniu lub talerzu ciasto.
Pogłębić Suma w mieszaninie mąki, wytrząsając nadmiar. Zanurzyć w mieszaninie jaj, wytrząsając nadmiar. Pogłębiać w chipsach pita, naciskając mieszaninę na suma, aby dokładnie pokryć.
Wlać olej na głębokość 1 cala do dużej głębokiej patelni; ciepło do 35
Sum smażyć, partiami, 4 do 5 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać z suszonymi pomidorami Aoli.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Scarpetta Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.