Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu południowych przepisów, więc spróbuj smażonych w kraju Sum z Hush Puppies. Ten pescatariański przepis służy 12 i kosztuje 64 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, mleko, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Spróbuj Smażony Sum z Hush Puppies i sosem tatarskim, Hush Puppies, oraz Hush Puppies dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ryby dokładnie opłucz w zimnej wodzie, osusz i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Mąkę i bułkę tartą połączyć w dużej misce; odstawić.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Scarpetta Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.