Sum Smażony Na Patelni
Smażone na patelni sumy mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.62 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, mąkę kukurydzianą, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć żółtej mąki kukurydzianej, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Kukurydziane jako deser. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sum Smażony, Smażony Sum #2, oraz Sum Smażony.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników. Ryby zanurzyć w mleku; pogłębiać w mieszance mąki kukurydzianej.
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj rybę; gotuj 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Pieczone szczenięta Hush i kolorowa Surówka.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.