Sum Ranchero
Przepis Ranchero suma może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w przybliżeniu 42 minuty. Na $3.6 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis ma 404 kalorie, 41g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli, olej do gotowania, chipsy tortilla i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej do gotowania można śledzić to danie główne z Surowy sernik jagodowy z polewą okruchową jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Kolacja Ranchero, SOS Ranchero, oraz Kukurydza Ranchero.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Wyłożyć blachę kuchenną folią aluminiową i lekko spryskać sprayem do gotowania.
W płytkim naczyniu wymieszać pokruszone chipsy, chili w proszku, sól i pieprz.
W innej misce wymieszaj jajko i olej. Sum zanurzyć w mieszaninie jaj i oleju, a następnie pogłębiać w mieszaninie wiórów.
Umieść sum na wyłożonej folią blasze do pieczenia i posyp resztki mieszanki wiórów sumem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż suma będzie łuszcząca się i biała w środku, 10 do 12 minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.