Sum Pieczony

Sum Pieczony
Pieczony Sum to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 269 kalorii, 28g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz płatki kukurydziane, filety z suma, sól selerową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać płatki kukurydziane można śledzić to danie główne z Cornflake-Chocolate-Chip-Marshmallow Cookies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Filety Z Suma Pieczonego, Pieczony Sum Ziołowy, oraz Sum Pieczony Cajun dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W płytkiej misce, połączyć płatki kukurydziane, sól selera, cebula w proszku, papryka i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Sól SelerowaSól Selerowa
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Filety rybne posmarować masłem; pokryć mieszanką okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
MasłoMasło
3
Miejsce w 13. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec w temperaturze 350° przez 25 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn