Sum Kreolsko-Meksykański
Sum kreolsko-meksykański jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka chwastów koperku, pomidorów w puszkach, czosnku w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Spróbuj Sum Kreolski, Kanapki Z Sumem Kreolskim, oraz Kanapki z sumem z kreolskim majonezem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować średnie naczynie do pieczenia.
W średniej misce wymieszaj pieprz cayenne, czosnek w proszku, koper, tymianek, sól i pieprz.
Posmaruj filety z suma margaryną i zanurz w mieszance przypraw, aby pokryć.
Ułóż filety z Suma w przygotowanym naczyniu do pieczenia i piecz 30 minut w nagrzanym piekarniku. Top z częściowo odsączone pokrojone w kostkę pomidory z zielonej papryki chile, i kontynuować pieczenie 10 minut, aż ryba jest łatwo płatkowane widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.