Sukkotasz Z Komosy Ryżowej
Quinoa Succotash może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 221 kalorii, 10g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jeśli masz wodę, fasolkę baby lima, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sukkotasz Z Komosy Ryżowej, Sukkotasz Z Komosy Ryżowej, oraz Patelnia kiełbasa Succotash z Quinoa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W drobnym sitku, opłukać quinoa pod zimną wodą 1 minutę; dobrze spuścić. W rondlu 2-quart, ciepła quinoa i wody do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu 12 do 15 minut lub do miękkości i cieczy jest wchłaniany.
Tymczasem, cook Lima beans zgodnie z zaleceniami na polu; drenażu. Ugotuj kukurydzę zgodnie z zaleceniami na pudełku.
Wlać odsączone Lima beans and corn & SOS maślany do 10-calowej patelni.
Dodać paprykę, sól i pieprz; dobrze wymieszać. Wymieszać gotowaną komosę ryżową i pomidory.
Gotować na średnim ogniu, często mieszając, 1 do 2 minut lub aż mieszanina zostanie dokładnie podgrzana.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino można spróbować Brundlmayer Steinmassl Riesling. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
![Brundlmayer Steinmassl Riesling]()
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Chłodny początek z zapachami lasu sosnowego, jałowca i czerwonej brzoskwini wyskakujących ze szkła. Obfite i solidne; bardzo żywe z dobrym średnim ciałem, chrupiącą świeżością i obfitym ekstraktem; chisseled z żywą kwasowością, która wkrótce całkowicie się zintegruje. Piękny chwyt.