Sukkotasz Indyjski

Sukkotasz Indyjski
Indian Succotash może być tylko przystawka szukasz. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Ten przepis służy 8. Jest to tanie przepis dla fanów Południowej żywności. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, okra, sól przyprawioną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Indian Summer Succotash, Sukkotasz, oraz Sukkotasz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włóż szynkę do garnka i dodaj wodę. Doprowadzić do wrzenia, przykryć, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować przez 1 do 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj przyprawę domową i przyprawioną sól do wody jako simmers hock.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Dodać więcej wody w razie potrzeby (do 2 więcej filiżanek jak gotuje mięso).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Dodać masło fasola, 2 łyżki masła, i ostry sos i powrót płynu do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na małym ogniu przez 20 minut, lub aż fasola są gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola MaślanaFasola Maślana
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
5
Usuń ziarna masła i rezerwy płynu. Na patelni, saute boczek aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola MaślanaFasola Maślana
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj kukurydzę, okra i niewielką ilość płynu z ziaren masła i gotuj na wolnym ogniu przez około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola MaślanaFasola Maślana
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
7
Dodać natkę pietruszki i bazę kurczaka; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około 20 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baza Z KurczakaBaza Z Kurczaka
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8
Dodać świeże pomidory i pozostałe 4 łyżki masła w ostatniej chwili. Gotować na wolnym ogniu, aż pomidory zostaną podgrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
9
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn