Indian Succotash może być tylko przystawka szukasz. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Ten przepis służy 8. Jest to tanie przepis dla fanów Południowej żywności. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, okra, sól przyprawioną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Indian Summer Succotash, Sukkotasz, oraz Sukkotasz dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włóż szynkę do garnka i dodaj wodę. Doprowadzić do wrzenia, przykryć, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować przez 1 do 1 1/2 godziny.
Dodaj przyprawę domową i przyprawioną sól do wody jako simmers hock.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Dodać więcej wody w razie potrzeby (do 2 więcej filiżanek jak gotuje mięso).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Dodać masło fasola, 2 łyżki masła, i ostry sos i powrót płynu do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na małym ogniu przez 20 minut, lub aż fasola są gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Maślana
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.