Suflety Pomarańczowe Na Gorąco
Gorący suflet Pomarańczowy to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja zawiera 413 kalorii, 15g białka, oraz 17g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką mleko, jajka, sok pomarańczowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Słodko-Gorzki Suflet Kakaowy Z Kremem Z Kwiatu Pomarańczy, Gorący Sos Krówkowy, oraz Sałatka Z Gorącym Kurczakiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° (200C).
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku, aby rozgrzać.
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Pędzel sześć ramek 7oz (200ml) z odrobiną masła. Odkurz wnętrze ramekinów cukrem, upewniając się, że nie ma luk.
Mąkę wymieszać z pozostałym masłem i pozostawić na średnim ogniu bez brązowienia przez około 1 minutę.
Ubić mleko i doprowadzić do wrzenia, stale ubijając. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Ubić skórkę z pomarańczy, sok i wszystko oprócz 1 łyżeczki cukru.
Zdjąć z ognia i ubić żółtka po kolei.
Białka ubić na miękkie szczyty, a następnie ubić pozostały cukier. W rondlu wymieszać z białek, a następnie złożyć resztę.
Podziel się między ramekinów. Za pomocą noża wykonaj płytkie koło wokół ramekinów około (6 mm) od krawędzi.
Umieścić na gorącej blasze do pieczenia i piec przez 15 minut, lub aż suflety wzrosną, ale wyglądają lekko unset w centrum.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;