Suflet ze szpinakiem i parmezanem
Szpinak i parmezan Fallen suflet może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 97 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pieprz, gałka muszkatołowa, ser parmigiano-reggiano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Czekoladowe Ciasto Sufletowe, Tort Suflet Czekoladowy Fallen, oraz Suflet Z Parmezanem.
Instrukcje
Lekko płaszcz 11 x 7-calowe naczynie do pieczenia w sprayu i kurzu z bułki tartej. Odstawić.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać czosnek; gotować 20 sekund, stale mieszając.
Dodaj szpinak; gotować 3 minuty lub aż szpinak zwiędnie, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
Umieścić mieszaninę szpinaku na kilku warstwach wytrzymałych ręczników papierowych i wycisnąć, aż ledwo wilgotne.
Masę szpinakową umieścić w blenderze.
Dodaj mleko i skrobię kukurydzianą; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodaj ser, sól, pieprz i gałkę muszkatołową; pulsuj, aż dobrze się wymieszasz.
Umieścić białka i jajko w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością 5 minut lub aż potrojone objętości. Delikatnie złóż jedną czwartą mieszaniny jaj w mieszaninę szpinaku; delikatnie złóż w pozostałej mieszaninie jaj (mieszanina wydaje się nieco cienka). Łyżka mieszanki szpinak-jajko do przygotowanego naczynia do pieczenia; gładki wierzch szpatułką.
Piec w 375 przez 35 minut lub aż ustawi się w środku. Schłodzić 5 minut na stojaku z drutu przed podaniem.