Suflet Z Sera Pleśniowego

Suflet Z Sera Pleśniowego
Suflet z sera pleśniowego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 225 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, jajka, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać figę, możesz podążać za tym daniem głównym z Świeże figi i winogrona jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Suflet Z Sera Pleśniowego, Suflet z sera pleśniowego z sałatką szpinakową w sosie miodowo-Figowo-balsamicznym, oraz Suflet Serowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj ramekiny: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Posmaruj 4 8-uncjowe ramekiny masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Wlać cukier do 1 ramekina i obrócić, aby pokryć dno i boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Wlać nadmiar do innego ramekina i powtórzyć, aby pokryć wszystkie ramekiny; stuknij w nadmiar. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do napełnienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Zrób beszamel: rozpuść 3 łyżki masła w garnku o dużym dnie na średnim ogniu. Tak jak piana ustępuje, ubić mąkę, aby uzyskać zasmażkę; gotować, stale ubijając, aby usunąć skrobiowy smak, 2 do 3 minut (nie pozwól, aby zasmażka się brązowiła).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Dodaj ciepłe mleko i kontynuuj ubijanie, aż będzie gładkie i gęste, około 5 minut. (Narysuj ósemkę w beszamelu z trzepaczką; jeśli sos utrzyma kształt, gotowe.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1
Usunąć beszamel z ognia i ubić żółtka po kolei. Doprawić solą, białym pieprzem i gałką muszkatołową, następnie ubić ser do rozpuszczenia i wygładzenia. (W razie potrzeby odstawić garnek na bardzo mały ogień.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Przenieść do dużej miski i przechowywać w lodówce, aż ostygnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać białka: ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego trzepaczką lub mikserem, aż uformują się sztywne szczyty. Jedną trzecią ubitych białek złożyć do schłodzonej mieszaniny beszamelu, powoli i delikatnie zbierając od dołu do góry miseczki gumową szpatułką. Złóż pozostałe białka w taki sam sposób, aż nie pozostaną żadne smugi bieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Przygotowane ramekiny ułożyć na blasze do pieczenia. Łyżka ciasto do ramekins, wypełniając każdy około trzech czwartych sposób. Użyj ręcznika, aby wytrzeć obręcze do czysta (pomoże to suflety równomiernie wzrosnąć).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
Piec, aż złoty i dmuchany co najmniej 1 cal nad felgami, o 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Podawać natychmiast z kompotem figowym i innymi dodatkami (patrz poniżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
1
Połączyć 1 szklanka cukru, 1 1/2 szklanki wody, 1 łyżeczka soku z cytryny, 2 plastry cytryny i 2 torebki herbaty rumianku w rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować, mieszając, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Pieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie PlasterkiPieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie Plasterki
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wyjmij torebki z herbatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie PlasterkiPieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie Plasterki
3
Dodaj 12 suszonych fig o połówce, wróć do wrzenia i gotuj jeszcze 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Figi SuszoneFigi Suszone
4
Usuń plasterki cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
5
Podawać na ciepło.
6
Zdjęcia James Baigrie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn