Suflet Z Parmezanem

Suflet Z Parmezanem
Suflet z serem parmezan może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 13g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz masło, mąka, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Suflet Z Parmezanem, Suflet z serem Gruyère i parmezanem, oraz Suflet z parmezanem i serem Gruyère dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Masło 6 (7 1/2 na 3 1/2-calowe ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Posypać tartym parmezanem i pokryć wszystkie boki i podstawę naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
BazaBaza
4
Nadmiar sera przelać do następnego ramekina, aby pokryć. Kontynuować pokrywanie ramekinów serem i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Podgrzać mleko w małym rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
W innym średnim rondlu rozpuść 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Ubić mąkę i ugotować surowy smak mąki, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Ubij w gorącym mleku i doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Zdjąć patelnię z ognia, dodać 3/4 szklanki startego sera i doprawić do smaku solą i pieprzem (patrz poziom soli ze względu na ser).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SerSer
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Wlać mieszaninę do dużej miski i odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
11
W mikserze stojącym ubijamy białka na sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
12
Żółtka ubić do schłodzonego beszamelu. Złóż 1/3 ubitych białek do beszamelu, aby rozjaśnić podstawę. Delikatnie złóż pozostałe białka ubitych jaj, aby utrzymać wbudowane powietrze. Starannie napełnić przygotowane ramekiny i ułożyć je na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrzepaczkaTrzepaczka
13
Piec do wyrośnięcia i złoty na wierzchu, o 20 protokół. Centrum będzie miało tylko lekkie poruszenie, gdy będzie gotowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Wyjmij ramekiny z piekarnika i podawaj natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Można spróbować Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.
Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc
Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc
Mieszanka 60% Semillon i 40% Sauvignon Blanc.Krystalicznie czysty słomkowo-żółty kolor. Nos jest mocny i aromatyczny, z dominującymi egzotycznymi aromatami (cytrusy, liczi) Sauvignon Blanc. Pełny atak na podniebienie, rozwijając żywy świeży smak z intensywnymi aromatami grejpfruta i limonki na finiszu. Zarówno żywe, jak i pełne smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn