Suflet Szparagowy

Suflet Szparagowy
Suflet szparagowy to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Jeśli masz czosnek, masło, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Podobne przepisy to Suflet Szparagowy, Suflet Szparagowy, oraz Niskotłuszczowy suflet z serem i szparagami.

Instrukcje

1
Szparagi gotować w rondlu z wrzącej wody, aż jasnozielony, ale nadal chrupiące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przełóż szparagi do lodowatej wody, aby zatrzymać proces gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
3
Odcedzić i odstawić.
4
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Ubić mąkę i wymieszać, aż mieszanina stanie się pastą i jasnobrązowy, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Ubić mleko w mieszaninie masła i mąki; doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować, aż gruby, 2 do 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Mieszankę mleczną, czosnek i szparagi umieścić w blenderze i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
CzosnekCzosnek
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Wlać mieszaninę szparagów do dużej miski; wymieszać z żółtkami i serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
SzparagiSzparagi
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Masło 4 (6-uncja) ramekiny
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
11
Białka ubić w dużej szklanej lub metalowej misce do miksowania, aż uformują się miękkie szczyty. Podnieś trzepaczkę lub trzepaczkę prosto do góry: białka będą tworzyć miękkie kopce, a nie ostry szczyt
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Kopce BarKopce Bar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrzepaczkaTrzepaczka
12
Połowę białek wymieszać z serem szparagowym, aż do połączenia. Delikatnie złóż pozostałe białka do mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
SzparagiSzparagi
SerSer
13
Napełnić przygotowane ramekiny około 3/4 pełne i umieścić na blasze do pieczenia; piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie będą złociste, około 20 do 25 minut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn