Suflet rukola i Fontina

Suflet rukola i Fontina
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj suflet z Arugulan i Fontina. Ten przepis służy 6 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka białek, ser fontina, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Arugulan i Fontina Frittata, Pizza z Fontiną, Prosciutto i rukolą, oraz Pizza Z Grilla Z Fontinanem I Rukolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Posmaruj 2-ćwiartkowe danie sufletowe sprayem do gotowania; posyp bułkę tartą na dnie i bokach naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Bułka TartaBułka Tarta
3
Gotować rukolę we wrzącej wodzie 15 sekund lub aż zwiędnie, i odsączyć na sicie, naciskając, aż ledwo wilgotne. Drobno posiekać; umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
5
Mąkę, sól, zmieloną gałkę muszkatołową, zmielony czerwony pieprz i czarny pieprz umieść w średnim rondlu. Stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką do wymieszania. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować 1 minutę lub do grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Stopniowo mieszaj około jednej czwartej gorącej mieszaniny mleka do żółtka jaja, stale mieszając trzepaczką i dodaj do pozostałej gorącej mieszaniny mleka, stale mieszając. Gotować 30 sekund, i zdjąć z ognia. Wymieszać z rukolą i serem. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
RukolaRukola
SerSer
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
W dużej misce umieścić białka i śmietanę z kamienia nazębnego i ubić mikserem z dużą prędkością, aż uformują się sztywne szczyty. Delikatnie wymieszać jedną czwartą mieszaniny białek jaj w mieszaninę rukoli; delikatnie złożyć pozostałą mieszaninę białek jaj. Łyżka do przygotowanego Suflera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
RukolaRukola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Piec w 350 przez 45 minut lub do dmuchnięcia, złoty, i zestaw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Podawać natychmiast.
10
Uwaga na wino: we Francji wybór do tego dania będzie Sancaerre lub Pouilly Fun, z których oba są lekkie, chrupiące wina z winogron Sauvignon Blanc. Oczywiście są też dziesiątki wspaniałych Sauvignon Blancs wyprodukowanych w Stanach Zjednoczonych. Sassy światła jeden, który byłby wspaniały tutaj: Sauvignon Blanc Gejzer Peak z Sonoma County (około $10).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
WinogronaWinogrona
WinoWino
11
Szparagi i suflet Gruyre: Zastąp szparagi 3/4 funta rukoli. Szparagi gotować we wrzącej wodzie 4 minuty, odcedzić i spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
RukolaRukola
WodaWoda
12
Z każdej szparagowej włóczni wyciąć 1-calową końcówkę; łodygi drobno posiekać. Zastąp 1 łyżeczkę suchej musztardy na zmielony czerwony pieprz. Zastąp 1/2 szklanki (2 uncje) rozdrobnione Gruyre dla fontiny. Wymieszać ze szparagami i posiekanymi szparagami z serem
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
SzparagiSzparagi
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Ser FontinaSer Fontina
SerSer
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn