Suflet Cytrynowy
Jeśli 56 centów za porcję spada w budżecie, suflet cytrynowy może być ogromnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jeśli masz mąkę, sól, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Suflet Cytrynowy, Suflet Cytrynowy, oraz Suflet Cytrynowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W 2-ćwiartowej misce do mieszania połączyć, cukier, masło, mąkę, sól i mleko, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać do tego żółtka i wymieszać na gładką masę.
Dodaj sok z cytryny i skórkę.
W mikserze ubijaj białka, aż szczyty będą sztywne. Mieszankę żółtkową delikatnie złóż na białka, aby połączyć mieszaniny.
Używając masła lub skracania warzyw, posmaruj 6-calowe kubki budyniowe.
Wlać mieszaninę do filiżanek. Ustaw filiżanki w 1/2 cala gorącej wody w 9 na 12-calowej patelni do pieczenia.
Piec 25 minut lub do góry wzrosły i włączyć złoty kolor.