Suflet Cebulowy Vidalia

Suflet Cebulowy Vidalia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj suflet cebulowy Vidalian. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 26g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz odparowane mleko, masło, cebulę vidalian i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć odparowane mleko, możesz podążać za tym daniem głównym z Koktajl Mleczny Z Awokado jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Vidalian Dip Cebulowy, Vidalian Dip Cebulowy, oraz Vidalian Dip Cebulowy dla podobnych receptur.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować Jest Terra Blanca "Onyx" Mountain Bordeaux Blend. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 103 dolarów.
Terra Blanca
Terra Blanca" ONYX " mieszanka Bordeaux
Malina i wiśnia z nutami fiołków unoszą się ze szklanki i mieszają się z delikatną przyprawą i tostowym dębem na nosie. Gładkie, bujne smaki jeżyn, czarnej wiśni i cassis owijają się wokół rdzenia pełnych, ale miękkich, strukturalnych tanin. Nuty cedru z lekkimi akcentami przypraw składają się w utrzymujące się smaki wiśni i jagód otoczone morzem bogatej czekolady na podniebieniu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn