Suflet buraczany z cytrynowym chrzanem Crème Fraîche
Suflet buraczany z cytrynowym chrzanem Crème Fraîche może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 120 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz mąkę, sól, białka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki ziemniaczane z buraków i czerwonej cebuli z puree z marchwi i chrzanem i kminkiem Creme Fraiche, Placki ziemniaczane z wędzonym pstrągiem, chrzanowym Crème Fraîche i złocistym burakiem, oraz Czerwone ziemniaki z chrzanem i crème fraîche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pozostaw korzeń i 1-calową łodygę na burakach; szoruj pędzlem.
Umieścić w średnim rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 35 minut lub do miękkości.
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Drenaż; cool. Odciąć korzenie buraka; zetrzeć Skórki.
Połączyć buraki i 2 łyżki soku w robocie kuchennym; proces do gładkiej. Odstawić.
Ustaw stojak piekarnika do najniższego ustawienia i usuń środkowy stojak. Rozgrzej piekarnik do 42
Umieścić chleb w robocie kuchennym i proces do drobno zmielone. Lekko pokryć 8 (8-uncjowe) suflety w sprayu do gotowania.
Posypać równomiernie okruchami. Odstaw naczynia na bok.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę i 1/2 łyżeczki soli wymieszać w średnim rondlu na średnim ogniu. Stopniowo dodawać mleko, stale mieszając trzepaczką; doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 minuty, stale mieszając.
Przenieść mieszaninę do dużej miski; schłodzić do temperatury pokojowej. Wymieszać mieszaninę buraków i żółtka.
Białka umieścić w dużej misce do miksowania; ubijać z dużą prędkością mikserem, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodawać cukier, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż powstaną sztywne szczyty(nie przegryzać). Delikatnie złóż jedną czwartą mieszaniny białek do mieszaniny buraków; delikatnie złóż pozostałą mieszaninę białek. Delikatnie łyżka mieszanki do przygotowanych potraw. Ostro stuknij naczynia na blacie 2 lub 3 razy, aby wyrównać.
Umieść naczynia na blasze do pieczenia; umieść blachę do pieczenia na Dolnym stojaku piekarnika 425. Natychmiast obniżyć temperaturę piekarnika do 350 (nie wyjmować sufletów z piekarnika).
Piec 40 minut lub aż drewniany kilof włożony w bok Suflera wyjdzie czysty.
Połączyć pozostałe 1 łyżka soku, pozostałe 1/4 łyżeczki soli, crme frache, i chrzan, dobrze mieszając trzepaczką.