Sudado de Pescado al Coco (gulasz rybny z kokosem)

Sudado de Pescado al Coco (gulasz rybny z kokosem) jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 449 kalorii, 33g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 4,38 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka ząbków czosnku, kolendra, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. 309 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sudado de Pescado (kolumbijski gulasz rybny), Pescado Con Coco (ryba w sosie kokosowym), oraz Peruwiańskie Sudado De Pescado (Peruwiański Gulasz Rybny) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sok z limonki, kminek, papryka, sól i pieprz w małej misce.
Dodaj rybę i marynuj przez 30 minut.
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu, dodać cebulę, czosnek, pomidory, czerwoną paprykę i sól, gotować około 5 minut na średnim ogniu.
Dodać mleko kokosowe i sazon goya do mieszanki pomidorowej, dobrze wymieszać i gotować przez około 7 minut.
Dodać filety rybne, przykryć częściowo i pozostawić na wolnym ogniu przez około 15 protokół.
Posypać kolendrą i podawać na gorąco z ryżem i yuca lub patacones.