Strudel Z Serem Warzywnym

Strudel Z Serem Warzywnym
Strudel z serem warzywnym wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Mieszanka liści bazylii, czosnek w proszku, ciasto francuskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Strudel Z Serem Warzywnym, Strudel grzybowy, serowy i warzywny, oraz Strudel Z Warzyw Korzeniowych.

Instrukcje

1
Rozmrozić arkusz ciasta w temperaturze pokojowej przez 40 minut lub aż będzie łatwy w obsłudze.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
3
Wymieszać jajko i wodę w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Rozgrzać olej w patelni 12 cali na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
5
Dodać paprykę, grzyby, bakłażan, cebulę, czosnek w proszku i bazylii i gotować, aż warzywa będą miękkie i płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Cienkie Plasterki SalamiCienkie Plasterki Salami
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Ostudzić do temperatury pokojowej.
7
Rozłóż arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni.
8
Zwiń arkusz ciasta w prostokąt o wymiarach 16x12 cali. Z krótką stroną skierowaną do ciebie, łyżka mieszaniny warzyw na dolnej połowie arkusza ciasta w ciągu 1 cala od krawędzi. Top z serem. Zaczynając od krótkiej strony, zwiń się jak galaretka. Włóż końce pod, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
9
Miejsce seam-side dół na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Posmaruj mieszanką jajeczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
11
Piec przez 25 minut lub aż ciasto będzie złote. Pokroić i podawać na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn