Strudel Z Serem Warzywnym
Strudel z serem warzywnym wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Mieszanka liści bazylii, czosnek w proszku, ciasto francuskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Strudel Z Serem Warzywnym, Strudel grzybowy, serowy i warzywny, oraz Strudel Z Warzyw Korzeniowych.
Instrukcje
Rozmrozić arkusz ciasta w temperaturze pokojowej przez 40 minut lub aż będzie łatwy w obsłudze.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Wymieszać jajko i wodę w małej misce.
Rozgrzać olej w patelni 12 cali na średnim ogniu.
Dodać paprykę, grzyby, bakłażan, cebulę, czosnek w proszku i bazylii i gotować, aż warzywa będą miękkie i płyn odparuje.
Ostudzić do temperatury pokojowej.
Rozłóż arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni.
Zwiń arkusz ciasta w prostokąt o wymiarach 16x12 cali. Z krótką stroną skierowaną do ciebie, łyżka mieszaniny warzyw na dolnej połowie arkusza ciasta w ciągu 1 cala od krawędzi. Top z serem. Zaczynając od krótkiej strony, zwiń się jak galaretka. Włóż końce pod, aby uszczelnić.
Miejsce seam-side dół na blasze do pieczenia.
Posmaruj mieszanką jajeczną.
Piec przez 25 minut lub aż ciasto będzie złote. Pokroić i podawać na ciepło.