Strefowe Calzones
Strefowe Calzones może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1752 kalorii, 148g białka, oraz 123g tłuszczu. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 1 i kosztuje 8,27 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz mieloną wołowinę, wodę, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Ham Calzones, Hot, Hot, Hot Calzones, oraz Calzones dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 450ºF. Gotować wołowinę w 10-calowej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić. Wymieszać z sosem do pizzy.
Mieszaj Bisquick mix, wodę i olej, aż ciasto uformuje się (ciasto będzie suche).
Umieścić ciasto na powierzchni obficie posypane Bisquick mix; delikatnie zwijać w Bisquick mix do pokrycia. Kształt w piłkę; zagnieść 5 razy.
Rolka lub poklepać każdą połowę w 12-calowym okręgu.
Umieść każdy okrąg ciasta na nieprzetworzonym arkuszu ciastek. Górna połowa każdego koła z serem Cheddar. Top ser z mieszanką wołową. Złóż drugą połowę każdego okręgu nad wypełnieniem. Docisnąć krawędzie wraz z widelcem do uszczelnienia.
Piec 15 do 20 minut lub do złotego koloru. Natychmiast usuń z arkuszy ciastek do stojaka z drutu. Fajne 5 minut.
Pokrój każdą calzone na 5 klinów.