Strawberry-Orange Pops
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 31 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka jogurtu waniliowego, soku pomarańczowego, truskawek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Truskawkowe Mojito Ice Pops, Chocolate Strawberry Pops, oraz Strawberry-Peach Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sok pomarańczowy i jogurt.
Przetwarzaj jagody w blenderze lub maszynce do jedzenia, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Wymieszać z mieszaniną soku. Wymieszaj równomiernie łyżkę do 12 (3-uncjowych) plastikowych form pop; włóż plastikowe pałeczki pop i zamrozić 8 godzin.
Uwaga: w razie potrzeby umieść 12 (3-uncjowych) papierowych kubków na patelni do muffinek. Łyżka mieszanki równomiernie do filiżanek. Zamrozić 30 minut; włóż patyk w środku każdego. Zamrozić 8 godzin. Oderwać kubki.
Wygląda-jak-kliny arbuza: wydrąż połówki wapna, pozostawiając nienaruszone płuczki. Mieszankę łyżką pop do skórek wapiennych.
Posypać półsłodkie czekoladowe mini kromki i zamrozić 8 godzin.
Mrożone limonki przeciąć na pół nożem do chleba, aby uzyskać kliny.