Stosy cukinii i Portobello
Cukinia i Portobello stosy może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.45 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, szalotkę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 31 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Stek z grilla i stosy Portobello, Pieczone pieczarki Portobello śniadaniowe z boczkiem kanadyjskim, oraz Grillowane Cukinia Caprese Stosy.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki; dobrze wymieszać trzepaczką.
Podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Umieść grzyby w pojedynczej warstwie na patelni; smaż 3 do 4 minut z każdej strony lub do momentu, gdy płyn prawie się wchłonie.
Wyjąć z patelni i umieścić w dużej misce. Przykryć i ogrzać.
Dodaj 1 łyżeczkę oleju do patelni i umieść na średnim ogniu.
Pokrój plastry cukinii na pół w poprzek.
Umieść połowę plastrów cukinii na patelni; smażyć 7 do 9 minut lub aż cukinia jest lekko rumiane. Powtórzyć z pozostałą cukinią i 1 łyżeczką oleju.
Zdjąć z ognia i umieścić w misce z grzybami.
Skropić mieszaniną czerwonego octu winnego i pozostałą 1 łyżeczkę oleju; delikatnie wymieszać.
Bagietkę pokroić w poprzek na 4 kawałki; każdy kawałek pokroić na pół wzdłuż.
Miejsce plastry na blasze do pieczenia, pokroić boki w górę, i dusić 1 minutę lub do tosty.
Połącz kozi ser z tymiankiem; rozprowadź równomiernie na tostowych plastrach bagietki.
Warstwa 4 plastry tosty równomiernie z 1/4 mieszanki grzybów i plastry pomidora. Na wierzchu pozostałe plastry bagietki.