Stos Indyka Otwarty

Stos Indyka Otwarty
Otwarty stos indyka jest bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 50 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać piec top farsz mix, butterballâ® Indyk, heinz homestyle pieczone indyka sos i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Stos Indyka Otwarty, Open-faced Turkey Joes, oraz Hamburgery Z Indyka Z Otwartą Twarzą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na każdym z 4 talerzy ułożyć 1 plasterek indyka; posmarować sosem żurawinowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2
Wierzch z farszem i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn