Stopione Czekoladowe Babeczki
Stopione czekoladowe babeczki mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.7 za porcję. Ten deser ma 377 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cukier puder, betty devil ' s Food Cake mix, truskawki i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Red velvet molten lava cupcakes, Midnight Molten Brownie Cupcakes, oraz Red Velvet Molten czekoladowe ciasta z czekoladowym Ganache Center dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać śmietanę na średnim ogniu, aż będzie gorąca, ale nie zagotuje się. Wymieszać w czekoladzie chipsy aż do stopienia i mieszaniny jest gładka. Przechowywać w lodówce około 1 godziny, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje.
Rozgrzej piekarnik do 177°. tłuszcz i mąka 24 Duże (2 3 / 4x1 1/4 cala) kubki muffin (ciemne lub nieprzywierające patelnie nie zalecane). W dużej misce, ubić ciasto mix, pudding mix, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski stale.
Umieść 1/4 szklanki ciasta w każdej filiżance muffin. Łyżka 1 łyżka zimnej mieszanki czekolady na wierzchu ciasta w środku każdej filiżanki.
Piec 20 do 23 minut lub do góry sprężyny z powrotem, gdy lekko dotknięte. Fajne 1 minuta. Ostrożnie wyjąć z patelni; umieścić na papierze do gotowania pergaminu. Fajne 10 minut. Mróz z polewą czekoladową. Tuż przed podaniem posypać cukrem pudrem.
Dekoruj plasterkami truskawek.
Podawać na ciepło. Przechowywać luźno przykryte.