Stir-Fry Z Indyka
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Indyk Stir-Fry może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 631 kalorii, 89g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 6,75 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ryż, seler, skondensowany rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Stek Sezamowy Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni nonstick, podsmażyć grzyby, seler i cebulę w oleju do miękkości.
Połącz skrobię kukurydzianą, bulion i sos sojowy, aż będzie gładka; wymieszaj z mieszanką warzywną. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub aż zgęstnieje.
Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Dodać indyka, groch i kasztany wodne; gotować, aż indyk jest ogrzewany przez i groch są miękkie.
Podawać na ryżu w razie potrzeby.