Stir Fry Glazed Chicken
Stir Fry Glazed Chicken może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Jedna porcja zawiera 684 kalorie, 49g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na $2.2 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz połówki piersi kurczaka, jajka, ocet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Spróbuj Kurczak z brokułami Stir-Fry, Szybki Stir-Fry Z Kurczakiem I Brokułami, oraz Szybkie 15 minut Stir-Fry kurczaka i warzyw dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, ubij razem skondensowane mleko, majonez, cukier, ocet i miód, aż połączą się w sos; odstawić.
Połącz pokrojonego w kostkę kurczaka i ubitych jaj w misce i odstawić.
Mąkę rozłóż w płytkim naczyniu. Kawałki kurczaka zagrzebać w mące, aż do równomiernego pokrycia.
Rozgrzać olej rzepakowy na patelni na średnim ogniu. Gotować kurczaka w rozgrzanym oleju przez około 2 minuty, zmieniając od czasu do czasu na brązowy równomiernie. Mieszać w sosie, aż kurczak jest całkowicie pokryte. Gotować i mieszać, aż kurczak będzie złoty brąz na zewnątrz i nie Różowy wewnątrz, 12 do 15 protokół.