Sticky Soy Wings

Sticky Soy Wings
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Sticky sojowe skrzydła spróbować. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. Ten przepis służy 6. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Mieszanka imbiru w proszku, skrzydełka z kurczaka, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć proszku imbirowego, możesz śledzić to danie główne z Ciasteczka Imbirowe Bez Jaj | Chewy Imbirowe Ciasteczka Melasy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sticky Ginger Soy Glazed Chicken, Red Hot Sticky Wings, oraz Sticky Wings dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące

Skrzydełka z kurczaka świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn