Sticky belly pork
Sticky belly pork to danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 106g tłuszczu, oraz w sumie 1092 kalorie. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 81 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga cebuli, cukru muscovado, melasy i oregano. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 25 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Sticky slow - pieczony brzuch wieprzowiny, Wieprzowina Chashu (marynowany duszony brzuch wieprzowy do Tonkotsu Ramen), oraz Sous-Vide bułeczki wieprzowe z majonezem wieprzowym i ogórkami szybko kiszonymi są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 150C/130C / gas 2, następnie posadź brzuch wieprzowy w głębokim naczyniu do pieczenia.
Pozostałe składniki wymieszać z 1 łyżeczką soli, a następnie natrzeć na całą wieprzowinę. Przykryć, smażyć przez 3 godziny, następnie odkryć, pokroić wieprzowinę na 16 krótkich, tłustych kotletów. Łyżkę sosu z naczynia, następnie piecz, odsłonięty, przez kolejną godzinę, obracając paski w połowie. Schłodzić, przykryć, a następnie schłodzić do 24 godzin.
Około 15 minut przed jesteś gotowy do grillowania, pop wieprzowiny do niskiego pieca do stopienia SOS upewniając się, że paski są ładnie pokryte w nim. Grilluj, najpierw skórka w dół, aby chrupać, a następnie gotuj przez kilka minut, obracając, aż ogrzejesz się i sos będzie lepki.