Sticky belly pork

Sticky belly pork
Sticky belly pork to danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 106g tłuszczu, oraz w sumie 1092 kalorie. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 81 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga cebuli, cukru muscovado, melasy i oregano. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 25 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Sticky slow - pieczony brzuch wieprzowiny, Wieprzowina Chashu (marynowany duszony brzuch wieprzowy do Tonkotsu Ramen), oraz Sous-Vide bułeczki wieprzowe z majonezem wieprzowym i ogórkami szybko kiszonymi są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 150C/130C / gas 2, następnie posadź brzuch wieprzowy w głębokim naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Pozostałe składniki wymieszać z 1 łyżeczką soli, a następnie natrzeć na całą wieprzowinę. Przykryć, smażyć przez 3 godziny, następnie odkryć, pokroić wieprzowinę na 16 krótkich, tłustych kotletów. Łyżkę sosu z naczynia, następnie piecz, odsłonięty, przez kolejną godzinę, obracając paski w połowie. Schłodzić, przykryć, a następnie schłodzić do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Około 15 minut przed jesteś gotowy do grillowania, pop wieprzowiny do niskiego pieca do stopienia SOS upewniając się, że paski są ładnie pokryte w nim. Grilluj, najpierw skórka w dół, aby chrupać, a następnie gotuj przez kilka minut, obracając, aż ogrzejesz się i sos będzie lepki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn