Stelaż jagnięcy z masłem rozmarynowym

Stojak jagnięciny z masłem rozmarynowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 518 kalorii, 18g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pietruszki z płaskim liściem, masło, gałązki rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczeń z jagnięciny z rozmarynem, Musztarda rozmaryn Stojak jagnięcina, oraz Rosemary-Pesto Lamb Rack dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpal grilla lub rozgrzej piekarnik do 37
Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem.
Podczas grillowania roztopić masło w oliwie z oliwek w małym rondlu. Gdy węgle są pokryte białym popiołem, grillować jagnięcinę na małym ogniu przez około 40 minut, obracając co 2 do 3 minut i szczotkując stojaki gałązkami rozmarynu zanurzonymi w mieszaninie masła. Baranina odbywa się, gdy natychmiastowy odczyt termometru włożonego w najgrubszą część mięsa rejestruje 125 na rzadkie.
W przypadku pieczenia jagnięciny rozpuścić 1 łyżkę masła w 1 łyżce oleju na dużej patelni żaroodpornej.
Dodać baranki, boki tłuszczu w dół, i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż regały są rumiane na całym, o 5 protokół.
Dodać gałązki rozmarynu i pozostałe 1 łyżka masła i oleju na patelni. Łyżka trochę tłuszczu na jagnięcinę. Piecz przez około 30 minut, fastrygując raz lub dwa z gałązkami rozmarynu i tłuszczu i obracając stojaki w połowie. Baranek robi się, gdy termometr natychmiastowo odczytuje 125 dla Rzadkości.
Przełożyć jagnięcinę na deskę do krojenia i pozostawić na 10 minut. Pokroić stojaki w kotlety.
Posypać posiekanym tymiankiem, miętą i natką pietruszki i podawać.