Steki Żubrówki z pieczonym czosnkiem

Steki Żubrówki z pieczonym czosnkiem
Steki Żubrówki z pieczonym czosnkiem to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 60g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 545 kalorii. Na 19,5 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli i pieprzu, rosół z kurczaka, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Steki Z Żubra W Sosie Pieczarkowym, Steki z żubra w sosie Figowo-balsamicznym, oraz Bison Cheddar Topped Steki Z Kalafiora dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Czosnek doprawić solą i pieprzem. W patelni żaroodpornej roztopić 2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać czosnek ścięty bok w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dodaj Czas i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Przykryć i piec do miękkości, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Ustaw patelnię na umiarkowanym ogniu. Gotuj na wolnym ogniu, aby odparować wywar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać 1 łyżkę masła; gotować, aż czosnek jest rumiany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Czosnek przełożyć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
8
W każdej z 2 dużych patelni podgrzej 1 łyżkę oleju. Przyprawić steki, dodać je do patelni i zapiekać na dużym ogniu przez 2 minuty. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz, aż steki są średnio rzadkie, o 6 protokół; przenieść na talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cienki-Cienki-
9
Wlać połowę wina do każdej patelni i zagotować. Zeskrobać soki z 1 patelni do drugiej; gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodać wodę i gotować, aż zmniejszy się o połowę, 5 protokół. Od ognia, zawirować w pozostałym maśle. Doprawiamy solą i polewamy steki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
11
Udekorować czosnkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn