Steki Z Tuńczyka Z Estragonem

Steki Z Tuńczyka Z Estragonem
Steki z tuńczyka estragonowego to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 342 kalorie, 40g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 6,18 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ocet estragonowy, oliwę z oliwek, estragon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 90%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Steki Z Łososia Estragonowego, Duże seksowne steki z grzybami estragon, oraz Pieczone Steki Z Łososia Z Pomidorami, Cebulą I Estragonem.

Instrukcje

1
W średniej misce ubij razem oliwę z oliwek, czosnek, ocet estragonowy, suszony estragon i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet EstragonowyOcet Estragonowy
Estragon SuszonyEstragon Suszony
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Steki z tuńczyka umieścić w mieszaninie. Przykryć i marynować w lodówce co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
3
Rozgrzej grill zewnętrzny na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Steki z tuńczyka Grill 8 do 10 minut na stronie, aż tuńczyk płatki łatwo i jest nieprzezroczysty w centrum.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Maddaleny Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn