Steki z Salisbury

Steki z Salisbury
Przepis na steki Salisbury można przygotować w około 35 minut . Za 81 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis zawiera 162 kalorie , 5 g białka i 7 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 osobom. Ten przepis z Taste of Home wymaga sosu worcestershire, ryżu, wody i pieprzu. Niewielu osobom naprawdę podobał się ten hor d'oeuvre. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Dzięki temu przepisowi Walentynki będą jeszcze bardziej wyjątkowe. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 43% . Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Steki Salisbury , Steki Salisbury – 3 punkty i Steki Salisbury z sosem .

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj cebulę, ryż, sól, pieprz i białko. Pokruszyć wołowinę na mieszankę i delikatnie wymieszać. Uformuj dwa kawałki o średnicy 4-1/2 cala. x 2 cale owalne paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Na dużej patelni smaż placki na 1-1/2 łyżeczki oleju przez 3-4 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wyjmij i odłóż na bok; odprowadzić krople.
4
Na tej samej patelni na pozostałym oleju podsmaż grzyby, aż będą miękkie. Wymieszaj bulion i sos Worcestershire. Ponownie włóż paszteciki na patelnię. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10-15 minut lub do momentu, aż ryż będzie miękki, a mięso nie będzie już różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Groszek Goya®Groszek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Usuń paszteciki; trzymaj się ciepło.
6
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka; wmieszać do soków z patelni. Gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Podawać z pasztecikami.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Butelka wina NV Hazlitt 1852 Vineyards Cat Fizz z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
NV Hazlitt 1852 Vineyards Cat Fizz Butelka wina
NV Hazlitt 1852 Vineyards Cat Fizz Butelka wina
Jego bogata mieszanka zapewnia żywe, owocowe posmaki w ustach z rześkim, musującym finiszem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Magazyn