Steki z Rib Eye z sosem Barbecue Pete ' a

Steki z Rib Eye z sosem Barbecue Pete ' a mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 45. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sambal oelek, brązowy cukier, musztardę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Steki wieprzowe z domowym sosem Barbecue, frytki ziemniaczane Yukon Gold w stylu Texas i grillowane Chayote, Grillowane steki z halibuta lub łososia, oraz Przepisy na grilla marynata do steków, pieczeni, Kabobów warzywnych a dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu, połączyć ocet, suchą musztardę i goździki i dusić na umiarkowanym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 10 protokół.
Przełożyć ocet do żaroodpornej miski. Wytrzyj rondel.
Dodaj 2 łyżki oleju do rondla, wraz z cebulą, czosnkiem i kminkiem. Gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż cebula zmięknie i pachnące, o 5 protokół.
Dodać brązowy cukier i pomidory i gotować, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodać zmniejszony ocet i sos barbecue i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 2 szklanki, o 5 protokół.
Przełożyć sos do blendera i puree, aż będzie gładki.
Dodać oelek sambal i doprawić solą i pieprzem.
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową. Steki natrzeć olejem i obficie doprawić solą i pieprzem. Grilluj na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz, aż steki będą lekko zwęglone i średnio rzadkie, łącznie około 6 minut.
Niech steki odpocząć przez 5 minut, a następnie udekorować rozmarynem i podawać z sosem barbecue.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Wild & Wilder ekshibicjonisty Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.