Steki T-Bone z sosem czosnkowo-Pietruszkowym
Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 1G białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 4. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka szalotki, sól, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane steki Rib-Eye z masłem Pietruszkowo-czosnkowym, Grillowane steki Rib-eye z masłem Pietruszkowo-czosnkowym, oraz Steki z miecznika w sosie cytrynowo-Pietruszkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do sosu: w misce roboczej robota kuchennego, połączyć wszystkie składniki sosu. Pulsuj, aż mieszanina zostanie drobno posiekana.
Przenieść mieszaninę do średniej miski. Przykryć i przechowywać w lodówce do 3 dni.
Do steków: spryskaj stojak grillowy nieprzywierającym, niepalnym sprayem do gotowania. Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Posmaruj obie strony steków równomiernie olejem.
Posypać solą i pieprzem. Grilluj steki przez 5 minut na stronę lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjmij steki z grilla i odstaw na 5 minut.
Podawać z sosem czosnkowo-pietruszkowym.